YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, “Vatandaşlarımız bu seçimde ülkemizin ve milletimizin geleceğini onaylayacak”

Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, “Vatandaşlarımız bu seçimde ülkemizin ve milletimizin geleceğini onaylayacak”

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında ilçelerde esnaf ve vatandaşların samimi ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kazanacağız.” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları sahada çalışmalarını yoğunlaştırdı. İYİ Parti Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, beraberinde teşkilat üyeleri ile birlikte ilçeleri karış, karış gezerek önümüzdeki günlerde yapılacak seçimler için vatandaşlardan destek istedi.
Ziyaretlerde vatandaşların samimi ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, “14 Mayıs seçileri ülkemiz açısından deyim yerinde ise adeta bir kader seçimi olacak. Bir avuç azınlığın saltanatına son verilecek bir seçim olacak. Vatandaşlarımız bu seçimde ülkemizin ve milletimizin geleceğini onaylayacak.” dedi.

MİLLETİMİZ KURU SOĞANA MUHTAÇ OLDU
Ekonomideki olumsuz tabloyu 1 kilo kıymanın 300 lira, 1 kilo soğanın 30 lira olmasıyla gözler önüne serildiğini belirten Yılmaz, iktidarın milleti kuru soğana muhtaç ettiğini ifade etti.

Yılmaz, “Yozgatlı hemşehrilerimizin alım gücü her geçen gün daha da düştü. Bugün bırakın zaruri ihtiyaçları bir kuru soğanın kilosu 30 lira olmuşken vatandaşımız kuru ekmeğe muhtaç edildi. bunları görmezden gelen iktidar ve yandaşları koltuk gitmemesi için koro halinde sürekli Millet İttifakını terör örgütleri ile iş birliği içerisinde göstermeye çalışmaktadır. Yozgatlı vatandaşlarımızın geçim sıkıntısını kapatmak için Millet İttifakını karalama kampanyasına bütün trolleri ile birlikte devam etmektedir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Yozgatlı hemşehrilerimiz kararını vermiş 14 Mayıs’ta İYİ Partiden yani Millet İttifakından yana tercihini kullanacaklardır. Bizi terör örgütleriyle yan yana getirmeye çalışan iktidar önce aynaya baksın. Aynada Habur rezaletini, Oslo görüşmelerini, Çadır mahkemelerini ve terörist başı Abdullah Öcalan’in kardeşinin mektubunu TRT1 ekranlarında nasıl okuttuklarını göreceklerdir. Biz Yozgat’ımızın, ülkemizin ve vatandaşlarımızın ekonomik ve sosyal anlamda en iyi şekilde hayatlarını sürmelerini sağlayacak çalışmaları hayata geçirmek ülkemizde yeniden adaleti ve demokrasiye tesis etmek için bu yola çıktık. Destek sizden hizmet bizden. İnşallah 14 Mayıs’ta Millet İttifakı iktidarı ile kazanan çocuklarımız, kazanan milletimiz olacak.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji