YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Milletvekili Ali Keven, “Halk Araç Muayene Ücretlerine Tepkili!”

Milletvekili Ali Keven, “Halk Araç Muayene Ücretlerine Tepkili!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada araç muayene hizmetinden alınan yüksek ücretlerin kamuoyunun tepkisine yol açtığını gündeme getirdi.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, “Ortalama 15 dakika süren ve tamir, malzeme gibi hiçbir gideri olmayan araç muayene hizmetinden alınan yüksek ücretler kamuoyunda ve şoför esnafında yoğun şikâyetlere yol açıyor.” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Ali Keven konuşmasında, “Ülkemizde 25 milyonun üzerinde motorlu taşıt bulunmaktadır. Araç sahiplerinin tamamına yakını gerek motorlu taşıtlar vergisi ve gerekse kullandığı yakıttan dolayı ağır bir vergi yükü altındadır. Vatandaşın üzerine bir de fahiş araç muayene ücretleri yüklenmiştir. Bu konu uzunca zamandır gerek sosyal medyada gerekse görsel basında, yazılı basında dile getirilmesine rağmen bu zulme son verilmedi. Onca vergiye katlanan vatandaşlarımız TÜVTÜRK denen soygun düzenine isyan ediyor. Araç muayene ücretleri üçte bire indirilmelidir ya da tamamen kaldırılmalıdır. Hiçbir ekipman, malzeme, tamir, bakım masrafı olmayan bu hizmet eskiden olduğu gibi kamu kuruluşları eliyle de yaptırılabilir. Bütün şoför esnafına selamlarımı iletiyor, 14 Mayıs’ta sandığa davet ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji