YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Milletvekili Keven ve İl Yöneticileri depremzedeleri ziyaret ettiler

Milletvekili Keven ve İl Yöneticileri depremzedeleri ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, İl Kadın Kolları Başkanı Şule Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri, deprem bölgesinden Yozgat’a gelen misafirleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinde, misafirlere geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirten Milletvekili Keven, her zaman yanlarında olduklarını ve ulaşabileceklerini ilettiklerini söyledi.

Keven, Bozok Öğrenci Yurdu’nda kalan misafirleri ziyaret ettiklerini ve misafirlerle ilgilenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak’a, Bozok Öğrenci Yurdu yönetimine ve personeline teşekkür etti. Ayrıca Yozgat Şehir Hastanesinde tedavi olan depremzedeleri ziyaret ederek acil şifalar dilediklerini belirten Keven, hastane yönetimine, doktorlara ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Depremin yaşandığı bölgelerde yaşanan zorlu koşullara rağmen, Yozgat halkının dayanışma içinde olduğunu ve misafirlerine gereken ilgiyi gösterdiğini ifade eden Keven, “Allah bir daha böyle bir afet yaşatmasın” temennisinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji