YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Milletvekili Sedef, Yerköy’de ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Sedef, Yerköy’de ziyaretlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, İlçe ziyaretleri kapsamında Yerköy’de oda başkanları ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Milletvekili Ethem Sedef’e ziyaretlerde; MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan ve bazı partili üyelerde eşlik etti.
Yerköy’de sanayi esnafını ziyaret eden Sedef, esnafların sorun ve isteklerini dinledi. Sedef, “Yozgat’ımızın her köşesini gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinliyor ve çözümüne ilişkin gerek burada gerekse Mecliste çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler vatandaşımızı seçimden seçime değil her fırsatta ziyaret etmeye çalışıyoruz. Çünkü vatandaşımızın düşüncelerini, fikirlerini önemsiyoruz.” dedi.
Yerköy Ziraat Odası Başkanı Cahit Metin’i de ziyaret eden Milletvekili Sedef, Başkan Metin’den çiftçilerin sorunlarına yönelik bilgi aldı. Metin Yerköy çiftçisinin içinde bulunduğu sıkıntıları Milletvekili Sedef’e aktardı.
İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca’yı’da makamında ziyaret eden Milletvekili Sedef, Yerköy’le ilgili yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Karaca’dan bilgi aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji