YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %1,69
Milletvekillerinden, Sağlık Bakanı Koca’ya ziyaret

Milletvekillerinden, Sağlık Bakanı Koca’ya ziyaret

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yozgat’ın Sağlık Hizmetlerindeki Gelişmeleri Görüşmek Üzere Buluştu.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, beraberindeki heyetle birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Yapılan görüşmede, AK Parti Hükümetleri döneminde gerçekleştirilen sağlık yatırımları ve Yozgat’a sunulan hizmetler için Bakan’a teşekkür ettiler.

Yozgat’ın sağlık alanında önemli bir başarıya imza atan Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi ve ilçe devlet hastanelerinin ihtiyaçları, doktor ve sağlık personeli talepleri ile cihaz gereksinimleri de Sayın Bakan’a iletilen konular arasında yer aldı.

Ziyarette, Sayın Bakan’ın Yozgat’a gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkürler sunuldu. Ayrıca, yeni dönemde Sayın Bakan’a üstün başarılar dileyen Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın tüm taleplerinin yerelden genele çözüm üreterek ele alınacağına vurgu yaptı. Yozgat’ın Bozok Yaylası’na hizmet etmek adına çalışmalara ara vermeden devam edileceği belirtildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji