YouTube

  • DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-0,76
  • BIST
    %0,96
Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdür Fethi Fahri Kaya, Yerköy’ü ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdür Fethi Fahri Kaya, Yerköy’ü ziyaret etti

Yerköy ilçemize, Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya, Daire Başkanı Can Ekmen ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam’dan ilçenin eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Şehit Kamil Çelikkaya Anaokulu, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi, Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi ve Pansiyonunu ziyaret eden heyet, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere eğitim hayatları hakkında tavsiyelerde bulunan Kaya, “Eğitim hayatınızın her döneminde kendinizi geliştirmeye ve yeni şeyler öğrenmeye devam edin. Ülkemizin geleceği sizlersiniz” dedi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Kaya, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uyguladığı eğitim politikalarını anlattı. Öğretmenlerin görüşlerini dinleyen Kaya, taleplerini aldı ve soruları cevaplandırdı.

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan Kaya, “Yerköy’ün eğitim alanındaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle bir araya gelmek istedik. Bu ziyaretin ilçemizin eğitimine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Altınkaynak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Müdürümüz Fethi Fahri Kaya ve Daire Başkanımız Can Ekmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemize verdikleri destekten dolayı kendilerine minnettarım” diye konuştu.

meb yerkoy

meb yerkoy1

meb yerkoy2

yerkoy meb3

yerkoy meb4

yerkoy meb5

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji