YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %3,10
Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan değerlendirme toplantısı

Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan değerlendirme toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim müdürleri ve Merkez okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile öğleden önce, Merkez ortaokul müdürleri ile öğleden sonra video konferans yöntemi ile Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 10.000 Okul Projesi ve ” Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projeleri kapsamında toplantı gerçekleştirdi.
2021-2022 eğitim öğretim yılı ulusal ve yerel projelerin değerlendirilmesiyle başlayan toplantı ,okul öncesi eğitim için anaokulu planlanması, okullar bünyesinde anasınıfı açılması, Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi , Bakanlık tarafından başlatılan Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi, 4006-4007 Tübitak başvuruları değelenrildi.
Toplantıda; destek eğitim odaları yapımı, 8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik rehberlik öğretmenleri ve şube rehber öğretmenleri tarafından yoğunlaştırılmış rehberlik faaliyetleri, hedef belirleme konusunda öğrencilere rehberlik yapılması, öğrenme stillerinin belirlenip planlamalar yapılması, öğrenci koçluğu, kitap toplama kampanyaları, kütüphanelerin zenginleştirilmesi, Bakanlık tarafından yayınlanan kaynakların öğrenci ve velilere duyurulması, pansiyonlar, kantinler ve okul servis denetimi, öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilmesi için pansiyon ve okullarda sosyal, kültürel ve sportif alanlar oluşturup kulüpler kurulması ve kurslar açılması konularında kararlar alındı.
Daha sonra; İlçe Milli Eğitim müdürleri ve okul müdürlerinin talep ve önerileri alınarak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji