YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %1,05
  • BIST
    %2,62
Öğrenci yurdundan şehit ailelerine ücretsiz yurt ve burs imkanı

Öğrenci yurdundan şehit ailelerine ücretsiz yurt ve burs imkanı

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Tarafından İstanbul Fatihte hizmet veren Yozgat Öğrenci Yurdu Şehit Çocuklarını ve kardeşlerine ücretsiz yurt hizmetinin yanı sıra yüzde 100 burs imkanı da sağlıyor
DUYKON ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, yaptığı açıklamada; Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir’i ziyaretinde Federasyonun 1.Derece Şehit Yakını Üniversite öğrencilerini Yozgat Yurdunda Ücretsiz Konaklama sağlayacağı gibi aynı zamanda da nakit öğrenim bursu da verileceğini söyledi.
Yılmaz,” Yurdumuzda kalan Yozgatlı Şehit yakınlarından işletme giderleri için alınan hiç bir ücreti almayacağız. Aynı zamanda da Federasyonumuz ve iş adamlarımız vasıtası ile nakit burs desteğinde de bulunulacağız. Yurt haricinde okuyan şehit yakını Üniversite öğrencilerimizde DUYKON ve İstanbul Yozgatlılar Federasyonu olarak ta burs verilecektir.”dedi.
Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir de bu duyarlı davranış ve desteklerinden dolayı DUYKON Genel Başkanı Yılmaz’a, teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji