YouTube

  • DOLAR
    %-0,08
  • EURO
    %0,13
  • ALTIN
    %0,71
  • BIST
    %-0,07
Öğrenciler, depremzedelere saç bakımı hizmeti sundu

Öğrenciler, depremzedelere saç bakımı hizmeti sundu

Saraykent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş ve Sarıkaya Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Lisesi Pansiyonunda kalan misafirleri ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, mesleki eğitim öğrencileri misafirlere saç bakım hizmeti sundu. Ziyaret sonrasında ise, öğrenciler yurt yönetimine teşekkür etti.

Sarıkaya Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören berber ve kuaförlük öğrencileri, Şehit Hasan Hüseyin Aksoy Lisesi Pansiyonu’ndaki misafirleri sevindirdi.

Saç bakımı hizmeti veren öğrenciler, misafirlerin yüzünü güldürdü. Misafirler ise, bu özel hizmet için teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonrasında konuşan Saraykent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, öğrencilerin bu tür faaliyetlerle hem kendilerini geliştirdiklerini hem de topluma fayda sağladıklarını ifade etti. Yoldaş, yurt yönetimine de öğrencilerin misafirlerle bir araya gelmesine olanak sağladıkları için teşekkür etti.

Yurt yönetimi de ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve öğrencilerin topluma faydalı işler yapmalarından dolayı gurur duyduklarını belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji