YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,13
  • BIST
    %1,62
Öğrencilere, Siber Suçlarla Mücadele eğitimi

Öğrencilere, Siber Suçlarla Mücadele eğitimi

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince eğitim semineri verildi.

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonundan gerçekleşen eğitimde, Yozgat Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sosyal medya kullanımı, siber güvenlik, gizlilik ve siber suçlarda yasal süreçler hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.

Bilgi aktarımının yapıldığı programda, teknoloji bağımlılığı, şifre güvenliği, sosyal medyanın hayattaki yeri, sosyal medyada yer alan veri türleri ve bu verilere ulaşılabilirlik, kişisel bilgilerin çalınması ile bilgilerin başka bir suç iş/işlemlerinde kullanımı hakkında bilgi veren Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri online yapılan alışverişlerde dikkat edilmesi gereken hususlar, sanal ortamda güvenlik, suçların gerçekleşmeden engellenmesi gibi konular örneklerle aktarıldı.

Emniyet Teşkilatının her daim öğrencilerin ve gençlerin ve yanında olduklarını söyleyen görevliler,  öğrencilere karşılaşabilecekleri her türlü olumsuzluklar karşısında kendilerine çekinmeden ve korkmadan ulaşabileceklerini söylediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji