YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-1,25
Öğrencilerin mezuniyet coşkusu

Öğrencilerin mezuniyet coşkusu

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Şefaatli, Yerköy Adalet ve Boğazlıyan Meslek Yüksekokullarında  düzenlenen 2020-2021 akademik yılı  mezuniyet törenlerine katılarak öğrencilerimizin mezuniyet coşkusuna ortak oldu.

Üç ayrı mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ “Bugün pırıl pırıl genç yürekleri mezun etmenin, öğrencilerimizi ailelerine ve güzel ülkemize kazandırmanın onurunu, gururunu ve sevincini Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte yaşıyoruz. Mezun olan öğrencilerin beklentisi olan mezuniyet coşkusu sözünü yerine getirmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyor ve sizlerle paylaşıyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasının devamında mezun olmanın haklı gururunu yaşayan öğrencilerle ilgili şunları söyledi. “Gözbebeğimiz, geleceğimizin teminatı sevgili mezunlarımız. Sizler yarınımızın sahipleri ve ülkemizin geleceğisiniz. Hayatın başka bir alanına yelken açıyorsunuz. Hayallerinizin peşinden koşun ve hayallerinizi içselleştirin. Güçlü ve muktedir devlet olmak kararlılık ve azimden geçer. Bu kararlılık ve azim üniversitemizin doktrini olan “Kararlılıkla Başarıya” ilkesiyle sizlere de sirayet ederek sizlerin hedef belirlemenizde ölçüt oldu. Hayalleriniz doğrultusunda hedeflerinize kilitlenerek birçok alanda başarı hikâyesi yazacaksınız. Sizlerden beklentimiz hayatınıza anlam ve değer katacak olan hayal ve hedeflerinizi emek ve gayretle hayata geçirerek bir başarı hikâyesine dönüştürmenizdir. Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi olarak, bütün mezunlarımızın vatanımıza, milletimize, devletimize faydalı birer insan olarak çok önemli görevler üstleneceklerine inanıyoruz. Yolunuz, bahtınız açık, mezuniyetiniz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve törene katılan ilçe protokol üyeleri  daha sonra Şefaatli, Yerköy Adalet ve Boğazlıyan Meslek Yüksekokullarında dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti.

Mezun öğrenciler mezuniyet coşkusunu keplerini havaya atarak kutladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji