YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Oğuzhan Oğuz MHP’den belediye başkan aday adayı oldu

Oğuzhan Oğuz MHP’den belediye başkan aday adayı oldu

Yerköy Belediye Başkanlığı için Oğuzhan Oğuz resmi başvurusunu MHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdi.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi öncesinde kamuoyunun beklediği başvuru gerçekleşti.

Yerköy Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yapan Oğuzhan Oğuz, başvuru evraklarını MHP Genel Merkezi’ne teslim ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile de bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Yerköy’de artık Üretken Belediyecilik zamanının geldiğini belirten Oğuzhan Oğuz “MHP Yerköy Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatımı yaptım. Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere genel başkan yardımcımız Sadir Durmaz‘ı ziyaret ederek ilçemizle  ilgili görüşlerimizi sunduk. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun. Yerköy’de artık Üretken Belediyecilik zamanı. Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, her türlü afete hazırlıklı, yeterli yeşil, sosyal ve spor donatılarının sağlandığı, toplumun her kesiminin gözetildiği bir anlayışla, Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Yerköy’ü çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için çok çalışacağız” dedi.

Halka Hizmet, Hakka Hizmet düşüncesi ile yola çıktığını söyleyen Oğuzhan Oğuz  “Doğduğum, büyüdüğüm ve omuzlarımda vefa borcumuzun olduğunu hissettiğim Yerköy’ümüzün güler yüzlü, samimi, yüreği güzel insanları, çok kıymetli hemşerilerim.  Kimilerinin torunu, kimilerinin evladı, kimilerinin kardeşi, kimilerinin ağabeyi olduğum güzel ilçemin güzel insanları, çok kıymetli hemşerilerim. Halka Hizmet, Hakka Hizmet şiarını benimsemiş bir kardeşiniz olarak, vatandaşlarımızın yüreklerine dokunarak, istişareyi kendine yol edinmiş bir kardeşiniz olarak; 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Yerköy Belediye Başkan Adaylığı İçin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine Aday Adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım.”

RABBİM UTANDIRMASIN İNŞALLAH

Yerköy’e faydalı hizmetler yapacağı belirten Aday Adayı Oğuzhan Oğuz “Önce Allah’ın izni, sonrasında siz kıymetli hemşerilerimin de destekleriyle İlçemize faydalı hizmetler yapacağımıza, saygıyı, sevgiyi, tevazuyu elden bırakmadan, hak ettiği noktaya taşınamayan belediyecilik hizmetlerini memleket meselesi görerek herkesin şehirleşme anlamında gıpta ettiği, bir ilçe haline getireceğimize inancım tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle; 31 Mart 2024 Mahalli idareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Yerköy Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı Kamuoyunun takdirine saygı ve hürmetle sunarım. Rabbim utandırmasın inşallah.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji