YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,88
  • BIST
    %0,86
Oluközü Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Oluközü Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Oluközü Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında üç yıl süreli bir toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sendika üyesi işçiler, yapılan sözleşmeyle birlikte memnuniyetlerini dile getirerek yüzlerinin güldüğünü ifade ettiler.

Oluközü Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Şube Başkan Yardımcısı İsmail Ekici, Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy, İşyeri Sendika Temsilcisi Okan Ertek ve sendika üyeleri katıldı.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız yaptığı açıklamada, sözleşme kapsamında sendika üyesi emekçilerin ücretlerine, sosyal haklar hariç, birinci yılın ilk altı ayında %50 zam yapıldığını belirtti. Ayrıca, sendika üyesi emekçilerin ücretlerinin her altı ayda bir devlet memurları ücret zamları oranında artırılacağını söyledi. Zararsız, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçen Oluközü Belediye Başkanı Hasan Aydınsoy’a teşekkür ederek, “İşçi kardeşlerimizin alınteri ve emeği üzerinde hiçbir zaman pazarlık yapmayan kıymetli belediye başkanı Hasan Aydınsoy’a, toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Oluközü Belediyemize ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Oluközü Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle birlikte işçilerin maddi hakları önemli ölçüde iyileştirilmiş oldu. Sendika üyeleri, bu gelişmenin kendileri için olumlu bir adım olduğunu belirterek mutluluklarını dile getirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji