YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,10
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %1,62
Operasyonda 13 şüpheli tutuklandı

Operasyonda 13 şüpheli tutuklandı

Yozgat Merkezli, Kırşehir ve Ankara illerinde Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Şüphelilerden 13 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; zehir ile mücadelelerinin devam edeceği vurgulandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  İl Emniyet Müdürlüğü olarak Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında ekiplerimizce yapılan 6 aylık teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde Yozgat merkezli Kırşehir ve Ankara  illerinde  Uyuşturucu madde İmalatı ve Ticareti yapan 14 şahıs ve Uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 18 şahıs olmak üzere toplam 32 sahsa yönelik 01.09.2022 günü eş zamanlı  olarak Özel Harekat ve Helikopter destekli Kökünü Kurutma operasyonu gerçekleştirilmiş olup, operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından Yerköy Adliyesine çıkarılan çıkarıldı.

Adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
13 kişi tutuklama

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji