YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,69
  • BIST
    %0,09
Operasyonda: 21 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı!

Operasyonda: 21 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı’nın JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekipleri, Çekerek İlçesi’nde gerçekleştirdiği bir uyuşturucu operasyonunda bir kişiyi tutukladı.

İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, R.T. isimli şahıs hakkında kesinleşmiş 21 yıl 1 ay hapis cezası bulunan bir suçlu olarak tespit edildi.

Şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak, ayrıca bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hırsızlığı suçlarından arandığı belirtildi.

Operasyon, Çekerek Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda 8 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi. JASAT ekipleri, şahsın Özükavak köyü bölgesindeki Mangal Kömürü Ocakları’nda saklandığını tespit etti ve yakaladı. Şahıs, gözaltına alınarak adli işlemler tamamlandıktan sonra Yozgat Cezaevi’ne konuldu.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, adli makamlarca aranan kişilerin yakalanmasına yönelik kararlı bir şekilde mücadelelerine devam edeceklerini vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji