YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %-0,39
  • BIST
    %0,95
Ordu’da Yerköy fırtınası esti; 3 şampiyonluk 1 ikincilik

Ordu’da Yerköy fırtınası esti; 3 şampiyonluk 1 ikincilik

Ordu’da Milli Eğitim Bakanlığı okullar arası yıldızlar gruplar yarıfinalinde Yerköylü Tekvandocu sporcular büyük başarı elde etti.

17 ilin katıldığı turnuvada, Yerköy sporcuları 3 şampiyonluk ve 1 ikincilik alarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Bsporcular 3eden Eğitimi ve Antrenör Ahmet Gün, bu başarıların sporcuların azimli çalışmalarının yer aldığını söyledi.

Bu başarıda kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’a teşekkür ederek, sporcusu ve velisi adına çok mutlu olduklarını belirten Antrenör Ahmet Gün, “21-23 Mayıs’ta Ordu ilinde yapılmakta olan 17 ilin katıldığı M.E.B okullar arası yıldızlar gruplar yarıfinalinde Yerköylü sporcularımız 3 şampiyonluk  1 ikincilik alarak 6-8 haziran da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmışlardır. Bu yolda bizlere her türlü desteği veren belediye başkanımız Sayın Ferhat Yılmaz’a şahsım sporcularım ve velilerim adına çok teşekkür ederim. Ordu’da gerçekleşen ve 17 ilin katıldığı müsabakalarda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden +59 Yasemin Ecrin Soldamlı birinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinden 59 kg’da Buğlem Doğan, Yerköy Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden +65 kg’da Muhammet Bünyamin Önal birinci ve Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerinden 41 kg’da İrem Örül müsabakalarda ikinci olmuştur.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji