YouTube

  • DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,90
  • BIST
    %1,62
Orman İşçileri Deprem Bölgesinde Halka Hizmet Ediyor

Orman İşçileri Deprem Bölgesinde Halka Hizmet Ediyor

Öz Orman İş Genel Başkanı Settar Aslan, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde görev alan orman işçilerinin büyük bir mücadele örneği sergilediğini belirtti.

Aslan, orman işçilerinin ilk andan itibaren deprem bölgesine koştuğunu ve 22 günden bu yana halka hizmet etmeyi sürdürdüğünü söyledi.

Aslan, devletin her felaket anında milletiyle birlikte hareket ettiğini vurgulayarak, “Bugün dünyada eşi benzeri olmayan asrın felaketi 11 ilimizi vurmuş, orman genel müdürlüğü bünyesinde görev yapan işçilerimiz ilk andan itibaren görev yerinde milletine hizmet etmeye devam etmiştir. Bunu görmezden gelmek körlüktür. İyi niyetten uzak bir söylemdir” dedi.

Aslan, orman işçilerinin 2 Ocak’ta iş başı yapmasının doğru bir adım olduğunu ve orman işçisinin varlığının sadece yangınlardan ibaret görülmesinin yanlış olduğunu ifade etti. Orman işçilerinin her türlü felakette göreve ilk koşan olduğunu söyleyen Aslan, bundan sonra orman işçilerine geçici görevlendirme yapmanın büyük bir hata olacağını belirtti.

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, orman işçilerinin devletinin yanında olduğunu vurgulayarak, “Devletimiz uyumaz, devletimiz geçici çalışmaz. Devletimiz 7/24 ayaktadır, tıpkı orman işçilerimizin 7/24 ayakta olduğu gibi” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji