YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %-0,30
  • BIST
    %1,40
Osman Düğenci ve ilçe yönetimi Hatay’ı ziyaret etti

Osman Düğenci ve ilçe yönetimi Hatay’ı ziyaret etti

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve beraberindeki heyet ülkemizde meydana gelen asrın felaketinden etkilenen vatandaşların acılarını paylaşmak adına Hatay ilini ziyaret etti.

Burada depremzede aileler ile bir süre görüşen Düğenci; depremin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde çalışmalar yürüten Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’la bir araya geldi, koordinasyona destek olunabilecek konular için görüş alış verişinde bulundu. Türkiye’nin tek yürek olduğunu bir kez daha görmekten duyduğu memnuniyetliği dile getirdi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, teşkilat mensuplarıyla birlikte Hatay’da depremzedeler ile kurum ve kuruluşlarca kurulan çadırları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük yıkımların yaşandığı Hatay’ı ziyaret eden AK Parti Boğazlıyan İlçe Teşkilatı depremzedelerle bir araya geldi, acılarını paylaştı.

Başkan Osman Düğenci, deprem bölgesine gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirdiği açıklamasında; Ülkemizin tarihin en büyük felaketleriyle karşı karşıya olduğunu belirterek, “İnşallah bu zor günleri de hep birlikte atlatacak, yaraları beraberce saracağız. Hepimiz ‘Bir’iz Beraberiz’ yüzyılın felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimizin yanlarındayız. Yaralarımızı saracak, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Devlet millet el ele, birlikte güçlüyüz. Bizleri yasa boğan afette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, depremin ilk gününden buyana deprem bölgesinde çalışmalar yürüten Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı ziyaret etti. Hatay Kırıkhan’da koordinasyona destek olunabilecek konular için görüş alış verişinde bulunan Düğenci; “Bir Boğazlıyanlı olarak bir Yozgatlı olarak gurur duydum. Ülkemizle bir kez daha gurur duydum. Devletimiz burada, milletimiz burada. Yaraları el birliğiyle sarmak için canla-başla çalışmalar yürütüyor” diye konuştu.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın deprem bölgesindeki çalışmalarına şahitlik ettiklerini anlatan Düğenci; “Sayın Başkanımız bir yandan yardımları koordine ederken, diğer yandan da depremzede vatandaşlarımız için kurulan konteyner kent çalışmalarını organize ediyor. Tüm Boğazlıyan ekibimiz orada. Alt yapı çalışmasından içme suyuna, elektrik hatlarından çevre düzenlemesine kadar çalışmalar yürütülüyor. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum.

Maalesef büyük bir felaket yaşadık. Boğazlıyan’ımız da depremzede vatandaşlarımız kamu misafirhaneleri ve evlerde misafir ediliyor. Devletimiz gereken bütün çalışmaları titizlikle yapıyor. Her zaman olduğu gibi milletimizin yanında. Bizler inanıyoruz ve biliyoruz ki bu yaraları, devlet ve millet olarak el ele birlikte saracağız” şeklinde konuştu.

Düğenci, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, devletimizin tüm kurumları, hayır kuruluşları ve gönüllüler bölgede deprem yaralarını sarmak için tüm gücüyle çalışıyor. Boğazlıyan Belediyemiz, Yozgat Belediyemiz ilçe belediyelerimiz de depremin ilk gününden bu yana Hatay’da kurduğu çadırkent ve yardım ekipleriyle depremzedelerimizin yanında. Bizim amacımız bölgeye lojistik destekle birlikte orada bulunan vatandaşlarımıza moral vermektir. Depremzedelerimizin daima yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

Başkan Osman Düğenci, “Türkiye’nin tek yürek olduğunu bir kez daha görmekten duyduğu memnuniyetliği de dile getirdi. Yüzyılın Felaketi’nin yaşandığı iki büyük depremde Binlerce can kaybımız ve yaralımız var. Büyük felaketin ardından ise ‘Yüzyılın Dayanışması’ başladı. Enkaz altındaki canların kurtarılmasından tıbbi desteğe, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasından konuk edilmesine kadar tüm sorunları karşılamak için herkes el ele verdi, canla-başla çalıştı. Bu dayanışma da tüm dünya ülkelerine de örnek oldu” ifadelerini kullandı.

Hatay Hassa’da bulunan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi de ziyaret eden AK Parti Boğazlıyan Teşkilatı, burada Başkan Köse’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji