YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %-1,00
  • BIST
    %-1,59
Otobüs kazasında:12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı

Otobüs kazasında:12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saat 23.52 sıralarında Sorgun-Yozgat karayolu Mükremin Kavşağı yakınında meydana geldi. Sivas’tan İstanbul’a giden 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek yaklaşık 20 metrelik şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste bulunan 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, Sorgun Devlet Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Maalesef bu kazada ilk etapta 11 vatandaşımız hayatını kaybetti. 20 vatandaşımız da yaralı olarak hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan hastanede vefat etti. Tabii bu vesileyle yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerken hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Tabii trafik kazaları konusunda her zaman lütfen kurallara uyalım. Canımız, canlarımız yanmasın. Uyarılarımız her zaman oldu, olmaya da devam ediyor. Bu vesileyle şu anda bile seyahat halinde olan sürücülerimize tekrar tekrar hatırlatıyorum. Lütfen kurallara uyalım. Geç varalım. Geç kalalım. Ama canlarımız yanmasın. Bizi bekleyenlerin yüreği yanmasın. Şu an da malum Sorgun Devlet Hastanesindeyiz, yaralılarımızın çoğunluğu burada. Bir kısmı da Yozgat Şehir Hastanemizde sevk edilmiş vaziyette. İnşallah onları iyileştiririz, tedavilerini yapar yakınlarına kavuştururuz. Sadece iki yaralımızın durumunun ağır olduğu yönünde arkadaşlar bir bilgi verdi. Tabii bunlar ilerleyen tetkikler neticesinde daha da netleşecek. İnşallah bütün yaralılarımız şifa bulur” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji