YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-0,15
Peynir üreticilerinden, Başkan Ferhat Yılmaz’a ziyaret

Peynir üreticilerinden, Başkan Ferhat Yılmaz’a ziyaret

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, çanak peyniri üreticilerini makamında ağırladı.

Aydıngün (Midilliç) köyünde organik olarak üretilen ve doğallığıyla ün salmış çanak peyniri üreticilerinden Kooperatif Başkanı Ebru Örmüş, Bursa Yozgatlılar Derneği Başkanı Ahmet Arslan ve Aydıngün Köyü Muhtarı Faik hoş geldi, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Midilliç köyü sakinleri tarafından organik olarak üretilen çanak peyniri, Anadolu’nun damak tadını doğallıkla birleştirerek il sınırlarını aşmış ve ün kazandığını ifade eden Başkan Yılmaz, bu lezzetli ürünlerin, ilçenin ekonomisine de katma değer sağlamakta olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz, ziyarette şu ifadelere yer verdi: “İlçemiz Aydıngün (Midilliç) köyünde üretimi organik olarak gerçekleştirilen, doğallığı ve lezzetiyle de ünü il sınırlarını aşan çanak peynirimizin üretimini gerçekleştiren üretici kooperatifinin Başkanı Sayın Ebru Örmüş, Bursa Yozgatlılar Derneği Başkanı Sayın Ahmet Arslan ve Aydıngün Köyü Muhtarımız Sayın Faik hoş geldi bayram vesilesiyle bizleri ziyaret etmişlerdir. Anadolu’nun damak tadını doğallıkla birleştiren ve yapmış oldukları üretimle ilçemize katma değer katan Midilliç köyü sakinlerimize ve ziyaretleriyle bizleri onurlandıran hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Başkan Yılmaz, ziyarette Aydıngün köyü sakinlerine ve kendilerini onurlandıran hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Bu özel ürünün üretimiyle ilçeye değer katan Midilliç köyü sakinleri ve ziyaretçileri, doğal ürünlerin tanıtımı ve ekonomik gelişme adına önemli bir rol üstlenmekte olduğunun peynir üreticilerinin çalışmalarını yakından takip etti ve üreticilere desteklerinin süreceğinin altını çizdi.

Ziyarette, Kooperatif Başkanı Ebru Örmüş, Midilliç köyü peyniri hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji