YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %0,80
Polat, “Devletimiz bütün kurumlarıyla şehit ailelerimizin emrindedir”

Polat, “Devletimiz bütün kurumlarıyla şehit ailelerimizin emrindedir”

Yozgat Valisi Ziya Polat, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden Aziz şehitlerimizin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, “Devletimizin bütün kurumları ile şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin emrindedir.”dedi.
Vali Ziya Polat, ilçe ve köy ziyaretleri kapsamında Akdağmadeni İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Yoğun geçen ilçe programı kapsamında köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Polat, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra, 2001 yılında Ordu’da Şehit olan Jandarma Astsubay Aşkın Öksüz ve 2019 yılında Irak’ın kuzeyinde şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Köklü’nün babaocağını ziyaret ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.
Vali Polat, “Aziz şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını feda etmişlerdir. Onların haklarını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Devletimiz bütün kurumları sizlerin emrindedir. Bu vesile ile bütün şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.
Vali Polat’a ziyarette; Akdağmadeni Kaymakamı İrem Baha Yağan, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, İl Jandarma Komutanı Yozgat İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Sefa Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli’de eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji