YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %-0,39
  • BIST
    %0,95
Prof. Dr. Demirer’den kendi köyüne Modern Muhtar Konağı

Prof. Dr. Demirer’den kendi köyüne Modern Muhtar Konağı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Onkoloji ve Hematoloji uzmanı, İYİ Parti ARGE Başkanı ve Sağlık Politikaları Başkanı Profesör Dr. Taner Demirer, kendi köyü olan Sorgun İlçesi’ne bağlı Çavuş Köyü’nde babasının adını yaşatmak amacıyla modern bir Muhtar Konağı yaptırdı.

Hafta sonu düzenlenen açılış törenine, hayırsever iş insanı Bilal Şahin, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, iş insanı Hüseyin Coşkun, Sait Hekimoğlu, Faruk Tıran Çiftçi, Niyazi Şahan, Ali Gökkaya ve köy sakinleri katıldı.
Prof. Dr. Taner Demirer’in doğduğu ve büyüdüğü köy olan Sorgun ilçesine bağlı Çavuş Köyü’nde gerçekleştirdiği bu anlamlı hizmet, hem köyde hem de Sorgun yöresinde büyük bir takdirle karşılandı.
Demirer, burada yaptığı kısa konuşmada, “Bugün Yozgat’ımızın incisi Sorgun ilçemizin Çavuş Köyü’nde rahmetli babamız Av. Hüseyin Demirer’in hayratı olarak yaptırdığımız Muhtar Konağı köyümüze ve tüm köylülerimize hayırlı olsun. Bu vesileyle babamızın ruhu şad, mekanı da cennet olsun” dedi.
Köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan Muhtar Konağı, modern mimarisi ve donanımıyla köy halkının sosyal etkileşimine büyük katkı sağlamayı amaçlıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji