YouTube

  • DOLAR
    %-0,10
  • EURO
    %0,21
  • ALTIN
    %-0,24
  • BIST
    %0,65
Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları yüzde 89,5 Oy İle Kutlama Yaptı

Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları yüzde 89,5 Oy İle Kutlama Yaptı

Sarıkaya’da Recep Tayyip Erdoğan Sevdalıları yüzde 89,5 Oy Verdi ve Seçimi Kutlamayı da Unutmadı.
Tüm ülkemizde olduğu gibi Sarıkaya da binlerce seçmen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için sandığa gitti. 191 bin 885 sandıkta oy kullanan Türkiye seçmeni 13. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar 13. Cumhurbaşkanı olarak seçti.
YSK tarafımdan oy kullanma işlemi sonlandırılıp sandıklar açıldığında resmi olmayan Sonuçlara göre %52 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalıları Sarıkaya ilçesinde coşkulu bir şekilde kutlama yaptı.

Yeni belediye binası önünde ve Sarıkaya’nın çeşitli yerlerinde havai fişekler atılarak kutlama yapıldı. Konvoy düzenleyen Ak Partili seçmenler geç saatlere kadar eğlenip kutlama yaptı.
Ak Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı sevinerek kutlama yaptı.
Ak Parti Sarıkaya ilçe Başkanı Ufuk Öcal ikinci tur seçimleri için gecesini gündüzüne katıp gençlik kolları ve kadın kolları ile yoğun bir çaba sarf etti. Sandıklar açılıp da sonuçlar sevindirici gelince kısa bir konuşma yapan Başkan Öcal şunları söyledi “emeklerimizi zayi olmadı, sevdamız hep baki kaldı, dünya lideri, yenilmeyen lider, Cumhur Reisimiz tekrar seçildi Sarıkaya’mız yine kendine yakışanı yaptı %83,65 oy alarak Sarıkaya tekrar tarih yazdı. Teşekkürler Sarıkaya teşekkürler Yozgat teşekkürler Türkiye.” Dedi
Gece geç saatlere kadar konvoy ve havai fişek gösterileri devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren, destekleyen, genç, yaşlı, kadın, erkek bütün sevdalılar konvoy yaparak zaferini kutladı.
Oy kullanan Yozgat Milletvelilleri de Yozgat halkına teşekkür etti.
Akgül; Milletimize hayırlı olsun…
AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı ilçenin gururu Abdulkadir Akgül, “Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Yozgat İmam Hatip Ortaokulu’nda kullanan Milletvekili Abdulkadir Akgül, “Sefer bizden, Zafer Allah’tan. Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için Yozgat İmam Hatip Ortaokulu’nda oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Akgül, daha sonra okulları ziyaret ederek, seçmenlerle sohbet etti. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Şahan; Ülkemize hayırlı olsun…
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Cumhurbaşkanı seçiminde vatandaşlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun”dedi.
Ak Parti Milletvekili Süleyman Şahan, Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Sorgun Fevzi İlköğretim Okulunda kullandı.
Şahan, daha sonra okulları ziyaret ederek, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti, seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Sedef; Çıkan sonuç hayırlı olsun…
MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu kullandı.
İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve partilileri ile birlikte Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gelen Milletvekili Ethem Sedef, Cumhurbaşkanı seçimi için oyunu kullandı.
Seçimin vatana ve millete hayırlı olması dileklerinde bulunan Sedef, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinde oyumuzu kullandık. Tüm hemşehrilerimizi vatandaşlık görevini yerine getirme, sandıklara davet ediyorum. Çıkan sonuçların şimdiden vatanımıza milletimize ve devletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji