YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sağlık Ekipleri Depremzede Vatandaşlara Yardım Ediyor

Sağlık Ekipleri Depremzede Vatandaşlara Yardım Ediyor

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan depremler, birçok vatandaşımızı zor durumda bıraktı. Bu zorlu süreçte sağlık ekipleri, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerimiz tarafından görevlendirilen gezici sağlık ekipleri, depremzedelerin konakladığı toplu yaşam alanlarında birinci basamak sağlık hizmetleri sunuyor. Bir doktor ve dört yardımcı sağlık personelinden oluşan ekipler, gebe, lohusa ve çocuk izlemleri yaparak vatandaşlarımızın sağlıklarını takip ediyor.

Ayrıca ekipler, kronik hastalıkların izlemi ve tedavisi, eksik aşıların tamamlanması, sağlık eğitimleri verilmesi gibi birçok hizmeti de depremzedelere sunuyor. Bunun yanı sıra çevre sağlığı hizmetleri de sağlanıyor. Su numuneleri alınarak günlük bakiye klor ölçümleri yapılıyor ve vatandaşlarımızın çevre sağlığı da korunuyor.

Bu zorlu süreçte sağlık ekipleri depremzedelere yardımı büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde cevap veren ekipler, depremzedelerin sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmelerine yardımcı oluyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji