YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %1,39
  • BIST
    %3,10
Şahin, “Bizbize Yeteriz” Kampanyasına Destek Oldu

Şahin, “Bizbize Yeteriz” Kampanyasına Destek Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında başlattığı ’Milli Dayanışma Kampanyası’na sessiz kalmayan Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, Yozgat ve İstanbul Kraft Torba’da çalışan personelleri ile dar gelirli ailelere 500 adet gıda paketi hazırlatıp dağıtımını gerçekleştirdi.

Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin, “Bizbize Yeteriz” sloganı kapsamında dağıtılmak üzere 500 adet gıda malzemesini ihtiyaç sahiplerine gönderdi. Bir ailenin bir aylık gıda ihtiyaçlarının bulunduğu paketler Yozgat ve İstanbul Kraft Torbada çalışan personellere, Yozgat İl merkezi, İstanbul Zeytinburnu ve Yozgat merkez köylerde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin yaptığı açıklamada, “Devletimiz Korona virüs Covid 19 ile mücadele kapsamında bir dizi önlem alırken tüm Türkiye tek yürek oldu. Bizler de elimizden geldiğince bir nebze de olsa ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Şahin, Yozgat Kraft torba personeli 130 adet, İstanbul Kraft torba çalışanlarına 100 adet, İstanbul Zeytinburnu’nda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 60 adet, Gedikhasanlı ve Esenli öğretmen görevliler 20 şer adet, Eski mahallesinden gülistan hanıma mahallede dağıtılmak üzere 15 adet, Yerköy müftülüğü 20 adet, Yerköy Hacı Hasan Yozgat’a dağıtılmak üzere 15 adet, Külliye cami kuran kursu hocalarına 10 adet, Bilal Şahin mahallesi, İstanbulluoğlu Mahallesi, Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şeyh Osman Mahallesi muhtarlıklarına 10’ar adet, Ankara ofis çalışanları ve ofis güvenlik görevlilerine 10 adet, Yerköy Bilal Şahin hafızlık kız kuran kursu öğreticilerine 6 adet, Esenli Gedikhasanlı köy muhtarlarına 36 şar adet ve cami imamlarına 1’er adet, Sorgun karaveli köyü çavuş köyü Akbucak köyü Büyükören köyü muhtarlarına 2 şer adet, Yozgat merkezde ihtiyaç sahiplerine 20 adet, Saray cami imamları muhtarlık ve ihtiyaç sahipleri 10 adet gıda paketi dağıtımı yapıldı. Ayrıca 4 Mahalle muhtarlarına dağıtılmak üzere 50’şer adet bayanlara seccade, şal, eşarp, bayan çorap, tırnak makası, erkeklere seccade, takke, çorap, tırnak makası, 1 koli 2000 adet maske mahalle muhtarlarına 1 er valiz içerisi çeşitli hediyelerini teslim ettim” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji