YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %0,12
  • BIST
    %2,05
Sandığa gidemeyecek hastalar dikkat! Rapor için son 2 gün

Sandığa gidemeyecek hastalar dikkat! Rapor için son 2 gün

Yerköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, seyyar seçmen sandığında oy kullanacak vatandaşların gerekli tek hekim raporlarının düzenlenmesi için planlama yapılmasını açıkladı.

Yerköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Candaş Tan, 1 Nisan Cumartesi ve 2 Nisan Pazar günleri saat 17.00’ye kadar nöbet usulü ile çalışacak olan aile hekimleri, ihtiyaç duyan vatandaşların raporlarını düzenleyeceğini söyledi.

Bu kapsamda 4 nolu Aile Sağlığı Merkezi de Cumartesi ve Pazar günleri halka hizmet vereceğini belirten Yerköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Candaş Tan, seyyar seçmen sandığından oy kullanacak vatandaşların sağlıklı bir şekilde oy kullanmalarını sağlamak amacıyla bu planlama yapıldığı belirtti.

Dr. Tan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli vatandaşlarımız, halk sağlığı hizmetleri başkanlığımız tarafından seyyar seçmen sandığında oy kullanacak vatandaşlarımızın gerekli tek hekim raporlarının düzenlenmesi amacıyla 1 Nisan Cumartesi ve 2 Nisan Pazar günleri saat 17:00’ye kadar nöbet usulü ile ihtiyacı olan vatandaşlarımıza rapor düzenlenmesinin sağlanması için nöbetçi aile hekimi çalışması hususunda planlama yapılmıştır. Bu kapsamda 4 nolu Aile Sağlığı Merkezimiz (Haşim Kılıç mahallesi Saat Kulesi mevkii) Cumartesi ve Pazar günleri halkımıza hizmet verecektir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji