YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,02
  • BIST
    %2,05
Sarıkaya Ak Parti ilçe teşkilatında değişiklik oldu

Sarıkaya Ak Parti ilçe teşkilatında değişiklik oldu

Ak Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Bülent Doğan Ak Parti İlçe başkanlığından ayrılmasın ardından Ak Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal göreve getirilerek ilçe başkanı oldu.
Bir çok rakibini geride bırakarak İlçe başkanı olan ufuk Öcal daha önce ilçe başkanlığı yapmış bütün başkanlarıma geçmiş dönem yaptıkları hizmetlerden teşekkür ediyorum dedi.
Ufuk Öcal Sözlerinin devamında; “Bu bir bayrak yarışıdır. Benden önce bir çok ilçe başkanım görev yaptı. Ve hepsi de görevlerini layıkıyla yerine getirmiş değerli insanlar. Önemli olan Sarıkaya ilçemize hizmet etmektir. Bundan önceki başkanlarımız nasıl ilçemize hizmet ettiyse bende ilçem için çok çalışacağım.
İlçemize en iyi hizmeti sunmak için mesai tanımadan çalışacağım. Diyerek Başkan Öcal; “bu gün burada devir teslim törenimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli parti büyüklerimize, değerli ilçe başkanlarımıza, değerli Ak Parti gönüldaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.
İLK TOPLANTI
Ak Parti ilçe teşkilatı ve ilçe başkanlığı görevi boşalıp yeni yönetim görevi devraldıktan sonra ilk toplantısını yaptı.
Toplantıda yapılan görüşmelerde 14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde ne gibi programlar izleneceği konuşuldu.
Parti yetkilileri ve Ak Parti Kadın kolları Başkanı Şeyda Karaca seçimlerde izlenecek yol hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Başkan Ufuk Öcal ise yaptığı açıklamada ; “ bizim birinci önceliğimiz ilçemizde Ak Parti ve Ak Parti kadrolarını zafere götürmektir. Yozgat’ta ilimize ayrılan milletvekillerinin tamamını Ak Parti bayrağı altında seçtirip meclise yollamak ilk hedefimizdir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en fazla oyu almak ve yine ilçemizden % 80’i geçmek ilk hedefimizdir. Bu yüzden her partilimizi her gönüldaşımızı adam adam bire bir çalışarak oy almalarını istiyorum.” ifadelerini kulandı.

Deneyimli partililer ise izlenecek yol ve yapılacak çalışmalar hakkında fikirleri beyan edip açıklamalarda bulundu. Daha sonra sohbet havasına bürünen ilk toplantı sona erdi.
ÖCAL ESNAF ZİYARETİNDE
Ak Parti Sarıkaya İlçe başkanı Ufuk Öcal ve Ak Parti Sarıkaya İlçe teşkiltı üyeleri Sarıkaya Ata Sanayi esnafını ziyaret etti.
Başkan Öcal ve ekibi Sanayi esnafını bire birer ziyaret ederek gönüllerini almaya çalıştı. Esnafın derdini dinleyen başkan Öcal güzel günler ülkemizi bekliyor mesajı verdi.
Öcal; “esnafla iç içe olup halktan kopuk olmamak gerek. Bir ilçe başkanı toplumun bütün bireyleri ile ilgilenip onların sorunlarını yakından takip etmeli. Dertlerine çare olmalı. Devletimiz çok büyük ve yüce, her zaman yanımızda ve bizde her zaman devletimizin yanındayız.” İfadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji