YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Sarıkaya Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

Sarıkaya Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım elini uzatıyor.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Hatay’ın Hassa Akbez bölgesinde kurdukları aşeviyle yaklaşık 2000 depremzede vatandaşa günlük iki öğün yemek veriyor.

Açıkel, yaptığı açıklamada, “Allah hayırlarınızı kabul etsin” diyerek, Sarıkaya Belediyesi olarak deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ettiklerini belirtti.

Sarıkaya Belediyesi, depremin etkilediği yerlerde yardım çalışmalarına devam ediyor. Hassa ilçesinde kurdukları mobil mutfakta günlük iki öğün yemek pişirerek yaklaşık 2000 kişiye dağıtıyorlar. Mahir Ünal önderliğinde Sarıkaya Belediyesi personeli, yemekleri hazırlayıp depremzede vatandaşlara dağıtıyor.

Sarıkaya Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası ile toplanan paralar, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin temin edilmesi için kullanılıyor. Belediye Başkanı Ömer Açıkel, alınan malzemelerin faturalarını sürekli olarak sosyal medya hesabından paylaşıyor ve bu sayede Sarıkaya halkı tarafından takdir topluyor. İhtiyaç duyulan giyim malzemesi, çocuk bezi, gıda maddeleri, uyku tulumu ve battaniye gibi birçok malzeme ilçedeki esnaflardan temin ediliyor ve deprem bölgesine gönderiliyor.

Mahir Ünal, yaptığı açıklamada, “Biz Sarıkaya Belediyesi ekipleriyle birlikte günlük iki öğün yemek hazırlayarak, yaklaşık 2000 depremzede vatandaşımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Sarıkaya’dan gelen yardımlar için teşekkür ediyoruz. Biz burada nöbetçiyiz, depremzede vatandaşlarımızın karnını doyurarak bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz” dedi.

Sarıkaya Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji