YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sarıkaya’da Şehitler için Düzenlenen Programa Katılım

Sarıkaya’da Şehitler için Düzenlenen Programa Katılım

Sarıkaya Kaymakam Vekili Recep Aydın ve Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, kurum amirleri ile birlikte, Sarıkaya Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği programa katılarak, şehit ve gazilerimizin ailelerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Programda konuşan Kaymakam Vekili Recep Aydın, şehitlerin en değerli olan canlarını bizim için feda ettiklerini söyledi. Bu nedenle bizlere düşen görevin onların emaneti olan ailelere en iyi şekilde sahip çıkmak olduğunu vurguladı.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ise yaptığı açıklamada, şehitlerin bu vatanın birliği, memleketin ve çocuklarımızın geleceği için şehit olduklarını belirtti. Onlara buradan rahmet dilediğini ifade eden Başkan Açıkel, şehitlik rabbimizin emri olduğunu ve herkese nasip olmadığını söyledi. Ayrıca, şehit ailelerinin seçilmiş insanlar olduğunu düşündüğünü ve Allah’ın onlardan razı olacağını ifade etti. Gazi kardeşlerimizin de bu memleketin birliği, beraberliği, düzeni ve huzuru için yaralandıklarını hatırlatan Başkan Açıkel, onlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sarıkaya Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Ergen ise yaptığı teşekkür konuşmasında, Kaymakam vekili Recep Aydın, Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ve beraberindeki heyete teşekkür ederek her konuda yanlarında olan Kaymakam ve Belediye Başkanlarına teşekkür etti. Program İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’in Kuran-ı Kerim okuyarak şehitlerimizin ruhuna dua etmesiyle sona erdi.

Bu anlamlı programa katılan yetkililerin şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya gelerek onların acılarını paylaşması takdire şayan bir davranıştır. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerine sahip çıkılması, onların her zaman yanlarında olduğumuzun göstergesidir. Biz de bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji