YouTube

  • DOLAR
    %-0,35
  • EURO
    %-0,29
  • ALTIN
    %-1,20
  • BIST
    %1,07
Şefaatli İlçesinde Hızlı Tren Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Şefaatli İlçesinde Hızlı Tren Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Şefaatli ilçesinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) projesiyle ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kaymakamlık şura salonunda gerçekleşen toplantıya, Yüklenici firma yetkilileri, Şefaatli Kaymakamı Yusuf Ilıca, Belediye Başkanı Müjdat Karaca, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adnan Kılıçaslan, MHP İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Yalçınkaya, tren hattının geçeceği köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, muhtarlar ve vatandaşlar proje yetkilileri tarafından süreç hakkında detaylı bilgilendirildi ve izlenecek yol haritası anlatıldı. Belediye Başkanı Müjdat Karaca, Şefaatli Kapadokya yolu ve Şefaatli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi’nin ilçeye önemli bir değer katacağını belirtti.

Karaca, “Bu büyük proje, Şefaatli’ye değer katacak. Hızlı tren hattının Şefaatli üzerinden geçmesi ve ilçemizde bir yük istasyonunun bulunması, Şefaatli’nin 2. vizyonuyla uyumlu. Şefaatli, ulaşım açısından bir kavşak noktası konumunda. Aynı zamanda Yozgat ve Samsun Otoyolu’na olan mesafesiyle de önemli bir rol oynuyor. Hızlı tren projesi, Şefaatli’nin tarımsal ve sanayi ürünlerinin pazarlanmasına büyük katkı sağlayacak. İlçemizde bir yolcu istasyonu olacak. Böyle bir fırsatın bölgemizde olması sevindirici. Ayrıca, yakın olması da ek bir değer katıyor. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji