YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %-0,42
  • BIST
    %0,62
Şehir Hastanesi, son teknoloji cihazlarla yılda 2 bin katarakt ameliyatı gerçekleştiriyor!

Şehir Hastanesi, son teknoloji cihazlarla yılda 2 bin katarakt ameliyatı gerçekleştiriyor!

Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi’nde son teknoloji cihazlar ile yılda 2 bin katarakt ameliyatı yapılarak göz hastaları sağlığına kavuşturuluyor.

Şehir Hastanesi’nde son teknolojiye sahip modern Fakoemülsifikasyon Katarakt Ameliyat Cihazları ile dikişsiz bir şekilde katarakt ameliyatları yapılıyor. Göz merceğinde oluşan bulanıklık olarak adlandırılan katarakt, cihaz sayesinde daha güvenli ve kısa sürede tedavi ediliyor. Yılda 2 bin civarında katarakt ameliyatının yapıldığı Hastane’ye yeni kazandırılan cihazlarla birlikte bu sayının daha da arttırılması amaçlanıyor.
Yozgat Şehir Hastanesi Baş Hekimi Uzman Dr. Mustafa Kozan, katarak ameliyatının hastanın uyutulmadan 2 milimetre kesik oluşturularak 10-15 dakika gibi kısa bir zamanda yapılabildiğini ve 1-2 saatte taburcu edildiğini söyledi.

5 göz hastalıkları uzmanı ile yılda 2 bine yakın son teknoloji cihazlarla başarılı bir şekilde katarakt ameliyatı yapıldığını vurgulayan Kozan, Yozgat ilçeleri başta olmak üzere çevre illerden çok sayıda hastanın katarakt ameliyatı için Yozgat Şehir Hastanesi’ni tercih ettiğini de anlattı. Kozan, Katarakt cerrahisinin başarısında hekimin, kullanılan cihazın, teknolojilerin ve mercek kalitesinin oldukça önemli olduğunun altını çizdi.
Göz Hastalıkları Hekimi Op. Dr. Fevzi Çelik da dünyada en çok yapılan cerrahi ameliyatın katarakt olduğunun altını çizdi. Ülke genelinde ise yılda 350-400 bin arası katarakt ameliyatı yapıldığını vurgulayan Çelik, Yozgat Şehir Hastanesinde son bir yılda 2 bine yakın katarakt ameliyatı yaptıklarını belirtti. Sadece Yozgat’tan değil çevre illerden de hastalarının bulunduğuna dikkat çeken Çelik, ‘’İl dışından hastanemize ameliyat olmak için gelmektedir. Ameliyatlarda kullandığımız cihazlarımız son derece ileri teknolojiye sahip. En yeni cihazları hastanemizde kullanmak hem bizim için hem hastalarımızın güveni ve konforu için son derece öneme sahip” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji