YouTube

  • DOLAR
    %-0,62
  • EURO
    %-0,51
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %-0,37
Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi Öğrencileri, Depremzedelere Yardım Etti

Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi Öğrencileri, Depremzedelere Yardım Etti

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde bulunan Şehit Ahmet Alan Anadolu Lisesi öğrencileri, depremzedelere yardım etmek için bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında öğrenciler, Kimya Öğretmeni Fatih Demir’in koordinesinde gıda yardımı topladı. Toplanan 100 bin liralık gıda maddesi, deprem bölgesindeki ailelere ulaştırılmak üzere hazırlandı.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, depremin etkilediği 11 ilde birçok insanın hayatını kaybettiğini ve Sorgun’a da çok sayıda depremzede ailenin yerleştirildiğini belirterek, bu zor günlerinde depremzedelere destek olunması gerektiğini vurguladı. Öcal, öğrencilerin ve velilerin kampanyaya büyük destek verdiklerini ve öğrencilerin kendi çabalarıyla 100 bin liralık gıda maddesi topladıklarını söyledi.

Öğrencilerin bir kısmı gıda maddelerini kendi evlerinden getirirken, bir kısmını da esnaftan satın aldı. Ayrıca bir veli, depremzedelere yardım etmek için bir tosun bağışladı. Bu tosun, kestirilip depremzedelere dağıtılacak.

Öcal, toplanan yardımların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kurduğu bir ekip tarafından Ramazan Ayı boyunca depremzedelerin evlerine teslim edileceğini söyledi. Ayrıca, bu tür yardımların sürdürüleceğini ve kampanyaya destekte bulunan idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji