YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Şehit babası Osman Taş, “Acılarımız ilk günkü gibi taze”

Şehit babası Osman Taş, “Acılarımız ilk günkü gibi taze”

Kayseri’de 5 yıl önce hain saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı Ahmet Taş’ın Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde yaşayan babası Osman Taş, acılarının dün gibi hissettiklerini söyledi.

Kayseri’de 5 yıl önce çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan halk otobüsüne düzenlenen terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Ahmet Taş’ın babası Osman Taş, asker ve polislerin terörle mücadelede elde edilen başarılar ve teröristlerin hak ettiği cezayı alması bir nebze dindirdiğini belirtti.

17 Aralık 2016’daki terör saldırısında şehit düşen 15 askerin acısı, yüreklerdeki tazeliğini koruduğunu, 5 yıldır 17 Aralıkta acılarının tazelediğini söyledi.

Terör saldırısını gerçekleştiren ve planlayanların hak ettikleri cezalara çarptırılmaları dolayısıyla acıları bir nebze olsun hafiflediğini belirten baba Osman Taş, gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundu:

“Şehit çocuğumuz Ahmet’in bu yıl 5’inci şehâdet yıl dönümü. Acılarımız daha dünkü gibi taze, hiçbir şekilde yavrumuzu unutamıyoruz. Aralık ayı geldiğinde yüreğimize bir sızı düşüyor. Her Cuma günü oğlumun kabrini ziyaret ediyoruz ve dualarımızı ediyoruz. Yavrumuz her zaman kalbimizde, ruhumuzda ve gönlümüzde onu hiçbir zaman unutamıyoruz. Allah vatanımızın ve milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Şehit haberleri geldiğinde bizlerde çok üzülüyoruz. İnşallah bunlar bir gün son bulur. Allah vatanımıza, milletimize zeval vermesin İnşallah. Allah şehitlerimizin ailesine sabır versin.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji