YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi Öğrencileri Kutadgu Bilig Okumalarında İl Birincisi!

Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi Öğrencileri Kutadgu Bilig Okumalarında İl Birincisi!

1 Mart 2024 tarihinde Erdoğan Akdağ Fen Lisesi’nde düzenlenen Kutadgu Bilig Okumaları İl Paneli’nde Yerköy Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Gülsen Arslan ve Nisa Yağmur Yıldız’ın sunduğu “Yusuf Has Hacip Tarafından İdealize Edilen Hayat” isimli bildiri, jüri tarafından oybirliğiyle İl Birincisi seçildi.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün himayesinde yürütülen “Oku-yorum, Yazı-yorum Projesi” kapsamında yer alan Kutadgu Bilig Okumaları’na Şehitler Fen Lisesi, Erdoğan Akdağ Fen Lisesi, Akdağmadeni Kazım Karabekir Fen Lisesi, Boğazlıyan Şehit Kaymakam Kemal Bey Fen Lisesi ve Yerköy Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Panelde öğrenciler, hazırladıkları bildirileri jüriye sundular.

Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi Müdürü Talat Şahin yaptığı açıklamada, öğrencilerinin başarısından dolayı büyük gurur duyduğunu söyledi.

Müdür Şahib , “Öğrencilerimiz Gülsen Arslan ve Nisa Yağmur Yıldız, ‘Yusuf Has Hacip Tarafından İdealize Edilen Hayat’ isimli bildirileriyle il birincisi seçilerek okulumuzu ve Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize tebriklerimi sunuyorum.” dedi.

İl birincisi olan Gülsen Arslan ve Nisa Yağmur Yıldız, Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye paneli için Yozgat’ı temsil edecekler.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak da programda yaptığı konuşmada, bildiri sunan öğrencilere ve öğretmenlerine katılım belgesi ve hediyeler vererek tebriklerini sundu.

Altınkaynak, programın düzenlenmesine katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji