YouTube

  • DOLAR
    %1,53
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %2,86
  • BIST
    %0,76
Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi’nde, duygusal şiir dinletisi düzenlendi

Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi’nde, duygusal şiir dinletisi düzenlendi

Yerköy Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi, anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Okulda düzenlenen Şiir Dinletisine, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, Okul Müdürü Talat Şahin, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi öğrencileri, birbirinden güzel şiirleri kendi yorumlarıyla seslendirerek izleyenleri duygulandırdı. Öğrencilerin samimi ve etkileyici sunumları, salonda büyük beğeni topladı.

Programın ardından bir konuşma yapan Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, “Şiir Dinletisine” katılım sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sağlam, şunları söyledi: “Bugün Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesinin düzenlediği “Şiir Dinletisine” katılım sağladık. Birbirinden güzel şiileri kendi yorumlarıyla etkili bir şekilde seslendiren öğrencilerimize, programın hazırlanmasında emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Sağlam, şiirlerin önemine de değinerek, “Şiir, duygularımızı ifade etmenin en güzel yollarından biridir. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem duygularını ifade etme hem de edebiyatımıza olan ilgilerini geliştirme imkanı buldular. Bu tür etkinliklerin çoğalmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji