YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,32
  • BIST
    %0,00
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın Anısına Dostluk Futbol Turnuvası

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın Anısına Dostluk Futbol Turnuvası

Yerköy Şehit Aileleri Derneği, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi.

Yerköy Şehit Aileleri Derneği, geçen yıl Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ı anmak ve ismini yaşatmak amacıyla dostluk futbol turnuvası düzenledi. Organizasyon, duygusal anların yaşandığı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın ismini taşıyan Yerköy İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu, Dündar’ın babası Mustafa Dündar yaptı. Eski hakemlerden Serhat Alper’in yönettiği dostluk maçı öncesi, minik kategorisinde düzenlenen futbol turnuvası ve veterinerlerin katıldığı dostluk maçıyla devam edildi. Etkinliğin amacı, genç nesillerin spora teşvik edilmesi ve sporun dayanışma gücünün gösterilmesiydi.

Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın babası Mustafa Dündar, oğlunun adının yaşatılması amacıyla yapılan etkinliği anlamlı bulduğunu ifade etti.

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir ise yaptığı açıklamada, “Muharrem Efendi Dündar kardeşimiz uzun yıllar ilçemizde futbol oynadı. Geçtiğimiz yıl elim bir trafik kazası sonucunda şehit oldu. Şehidimizi unutmamak ve ismini yaşatmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik” dedi.

musabaka 5 musabaka 4 musabaka 3 musabaka 2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji