YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,75
Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ramazan ayında da hizmet verecek

Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ramazan ayında da hizmet verecek

Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ramazan ayı boyunca iftardan sonra da hizmet vereceğini duyurdu.

Merkezin Başhekimi Dt. Babür Cevheroğlu yaptığı açıklamada, normal mesainin dışında saat 20.00-24.00 saatleri arasında da hasta kabulü yapılacağını belirtti. İftar sonrası hizmet almak isteyen hastaların randevu sisteminden veya merkezdeki müracaattan kayıt yaptırabileceklerini söyleyen Cevheroğlu, merkezlerinde 15 diş hekimi görev yaptığının altını çizdi.

Başhekim Cevheroğlu, yetişkinlere hizmet veren 14 diş hekiminin iki gruba ayrıldığını ve Ramazan ayının ilk iki haftasında gece nöbeti yapan 7 diş hekiminin bulunduğunu açıkladı. Kalan 7 diş hekiminin ise gündüz hizmet vereceğini belirten Cevheroğlu, 15 gün sonra nöbet değişimi yapılacağını dile getirdi. Nöbetçi hekimlerin çocuk hastalara da hizmet vereceğini ifade eden Cevheroğlu, bu sayede diş tedavisine ihtiyaç duyan vatandaşların Ramazan ayının sonunu beklemek zorunda kalmayacaklarını ve oruç tutan hastaların da oruçlarını bozmayacaklarını söyledi.

Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi, “Ramazan ayında diş tedavisi hizmetimizi sürdürerek, vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde orucunu tutmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Böylece diş sağlığı sorunlarına çözüm bulmak isteyen hastalarımızın Ramazan ayı sonunu beklemelerine gerek kalmayacak” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji