YouTube

  • DOLAR
    %0,02
  • EURO
    %-0,33
  • ALTIN
    %-0,47
  • BIST
    %-0,02
Sorgun Belediyesi Yapı Fuarını 20 bin kişi ziyaret etti

Sorgun Belediyesi Yapı Fuarını 20 bin kişi ziyaret etti

Sorgun Belediyesi tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen Sorgun Yapı, Dekorasyon ve Gayrimenkul Fuarı’nı 20 bin kişinin ziyaret ettiği açıklandı.
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, 21-30 temmuz tarihleri arasında Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda açılan ve 100 den fazla firmanın katıldığı fuarın geçen yıla göre daha çok ilgi gördüğünü söyledi.
Fuara katılan ziyaretçi sayısını saptamak için günde üç kez sayım yapıldığına dikkat çeken Ekinci “Görevlendirdiğimiz arkadaşlar sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 kez birer saat fuarı ziyaret edenleri sayıyor, bunlar toplanıp ortalaması alınıyor, sonra da bir günde açık olduğu saatle çarpılarak bir günlük ziyaretçi sayısı bulunuyor. Bu sistemle günde 2 bin kişinin ziyaret ettiğini saptadık. Dolayısıyla toplam 10 gün açık kalan fuarımızı 20 bin kişi ziyaret etmiş oldu” dedi.
Geçen yıl düzenlenen 1. Sorgun Yapı, Dekorasyon ve Gayrimenkul Fuarı’nı daha az sayıda vatandaşın ziyaret ettiği bilgisini veren Ekinci, fuarın her yıl daha fazla tanındığını ve bunun sonucu olarak ta her yıl ziyaretçi sayısının daha da artmasını beklediklerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji