YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,28
  • ALTIN
    %-1,31
  • BIST
    %0,18
Sorgun Belediyesi Yenidoğan Mahallesi Hilal Evleri’nde Kursiyerlerin Eserlerini Sergiledi

Sorgun Belediyesi Yenidoğan Mahallesi Hilal Evleri’nde Kursiyerlerin Eserlerini Sergiledi

Sorgun Belediyesi bünyesinde bulunan Yenidoğan Mahallesi Hilal Evleri’nde ki kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru işlerin görücüye çıktığı sergi, törenle açıldı.
Açılışa, Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, MHP Sorgun İlçe Başkanı Muaz Ağan, Sorgun Belediye Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, ilçede yaşayan kadın ve çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimi için çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlediklerini ve bu tip etkinliklerin sürdürüleceğini belirtti.
Serginin, Sorgun Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Ekinci “Hilal Evleri’nde açılan kurslarımız, kadınlarımız ve çocuklarımızın yeteneklerini sergilemelerine ve ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı sağlamalarına olanak sağlıyor. Önümüzde ki günlerde Aydınlıkevler, Ahmet Efendi, Osman Çavuş, Yazlak ve Yeşilöz Mahallelerinde yeni Hilal Evler yapacağız. Böylelikle bu hizmetimizi daha büyük bir kitleye ulaştırmış olacağız” dedi.
Çini vazolar, tabaklar, fincanlar, örgü çantalar, amigurumi oyuncaklar, ahşap yakma tablolar, cam işleme süs eşyalarının bulunduğu sergi Cuma günü mesai bitimine kadar açık kalacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji