YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sorgun Müftüsü ve Din Gönüllüleri Kahramanmaraş’ta Depremzedelere Yardım Etti

Sorgun Müftüsü ve Din Gönüllüleri Kahramanmaraş’ta Depremzedelere Yardım Etti

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketiyle sarsıldı.

Yaşanan depremler sonrasında Türkiye, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için büyük bir çaba harcıyor. Sorgun Müftüsü Mustafa Kayış, deprem bölgesinde bir haftalık görevini tamamlayarak geri döndüğünü açıkladı.

Müftü Kayış, yaptığı açıklamada, “Depremi o bölgede yaşayan tüm depremzede kardeşlerimize Rabbim yardım eylesin. Ölen kardeşlerimize rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devlet millet el ele inşallah yaralarımızı saracağız” ifadelerini kullandı.

15 Din Gönüllüsü hocayla birlikte deprem bölgesine giden Müftü Kayış, “Hepsi kardeşlerine yardım için çadır çadır gezdiler. Yardım götürdüler. Gönüllerine dokundular. Dualarını aldılar” dedi ve depremzede bölgesinde çalışarak emeğini esirgemeyen tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Türkiye, deprem bölgesinde görev yapan müftüler, din görevlileri ve sivil toplum kuruluşları gibi pek çok kurum ve bireyin desteğiyle, depremzedelere yardım etmek için büyük bir gayret sarf ediyor. Yaşanan felaket sonrasında depremzede vatandaşların yaralarını sarmak ve normal hayatlarına dönmeleri için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji