YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,86
Sorgun Yaz Festivali 9 Ağustos’ta Başlıyor

Sorgun Yaz Festivali 9 Ağustos’ta Başlıyor

Sorgun Belediyesi tarafından 2’incisi düzenlenecek olan SORFEST 2023 (Sorgun Yaz Festivali) 9 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, festival kapsamında birbirinden değerli sanatçıların sevenleri ile buluşacağını, düzenlenecek diğer etkinliklerle ziyaretçilerin doyumsuz anlar yaşayacağını belirtti.
Ekinci, “Bu yıl SORFEST yine çok ihtişamlı olacak, ata sporumuz olan yağlı pehlivan güreşlerimiz 9 Ağustos Çarşamba günü yapımını devam eden tabiat parkımızda olacak.
10 Ağustosta İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda tasavvuf müziğinin temsilcilerinden Yozgat Türk Müziği Meşk Topluluğu hemşehrilerimizle buluşacak”dedi.
11-12-13 Ağustosta Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda yapılacak olan halk konserlerinde bu yıl gençlerin isteklerini de yerine getirdiklerini vurgulayan Ekinci “Konserlerimize gelen her vatandaşımıza hitap edecek isimler var. Derya Uluğ, Ali Kınık, Semicenk ve Sefo bizimle olacak. Bizim organizasyonlarımıza hemşehrilerimizin her zaman ilgisi yoğun oldu, şehir dışından da çok sayıda misafirimiz oluyor, daha şimdiden ilçe genelindeki otellerde rezervasyonlar yapılmaya başlanmış. Bu durum bizleri mutlu ediyor. Yine Şakir Efendi Şehir Meydanının dolup taşacağı bir konser organizasyonu gerçekleştireceğiz. Konserlerimize ve festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji