YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Sosyal bilimler enstitüsü iletişim bilimleri yüksek lisans programı açıldı

Sosyal bilimler enstitüsü iletişim bilimleri yüksek lisans programı açıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürecek olan İletişim Bilimleri yüksek lisans programı, öğrenci alımına başladı.
Program, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo Televizyon ve Sinema ve Gazetecilik bölümlerinin uzmanlık derslerinin bir arada yer aldığı interdisipliner bir yapıya sahip olup, programa kabul edilen öğrenciler bu bilim dallarından alacakları derslere göre uzmanlıklarını kazanabilecekler.
Eğitim faaliyetlerine 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde başlayacak olan Yüksek Lisans programına 15’i Tezli ve 30’u Tezsiz olmak üzere toplamda 45 öğrenci kabul edilecek.
Bahar Dönemi Başvuruları Başladı
İletişim Bilimleri Tezli ve Tezsiz yüksek lisans programlarına başvurular, 1-5 Şubat 2021 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsü web sayfasından online olarak yapılabilecek. Başvuru sonuçları

8 Şubat 2021 tarihinde saat 14.00’da Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasında duyurulacak ve programa kayıt hakkı kazanan asil ve yedek adayların listesi ise 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14.00’da Bozok Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasında ilan edilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji