YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,37
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-0,37
STK’lar çalıştayda bir araya geldi

STK’lar çalıştayda bir araya geldi

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası, ilçe merkezinde bulunan sivil toplum kuruluşlarına yönelik 1’inci çalıştay düzenlendi.

Ayanoğlu Mahallesinde bulunan Yerköy Kafe’de düzen 1. Çalıştaya, Kaymakam Mustafa Karaca,  Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kahraman, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Yerköy’ün gelişmesi için neler yapa bilineceği konusunda çalıştay düzenlediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kahraman, sivil toplum kuruluşları olarak ellerinden gelen tüm caba ve gayreti göstereceklerini belirtti.

Kaymakam Mustafa Karaca’da önceki görev yerlerindeki projeler hakkından çeşitli bilgiler vererek şu ifadelerde bulundu:

“Yerköy ilçemizden önceki görev yaptığımız yerlerde sivil toplum kuruluşları tarafından yapılan güzel projeler bulunmaktadır. Bunları da göz önünden bulundurmak bizlerin menfaatine olacaktır. Yerköy ilçemiz için kaymakamlık olarak iş adamlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise çalıştayda şu ifadelere yer verdi:

“Bizler Yerköy Belediye olarak bu hep ilçemizin kalkınması için elimizden gelen tüm caba ve gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Buradan alınan kararlarda şahsım ve belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışacağız.“

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji