YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Taner Demirer, Yozgat’tan Milletvekilliği Aday Adayı Oldu

Taner Demirer, Yozgat’tan Milletvekilliği Aday Adayı Oldu

İYİ Parti’nin Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, 28’inci dönem milletvekilliği için Yozgat’tan aday adaylığı başvurusunu imzaladı.

Demirer’in açıklamalarına göre, kendisi uzun yıllar boyunca mesleki kariyerinde halka hizmet etme yolunda çalışmalar yürütmüş ve bu süreçte bilgi ve tecrübelerini arttırmış bir isim olarak öne çıkıyor.

Aday adaylığı başvurusunda bulunurken “niyet hayır akıbet de hayır olur inşallah” diyerek sözlerine başlayan Demirer, Yozgat halkının fazlasıyla hizmeti hak ettiğine vurgu yaparak, vilayetine ve tüm memleketimize bilgi ve deneyimleriyle hizmet etmek niyetinde olduğunu dile getirdi.

Demirer, açıklamalarında ayrıca engin gönlü, irfanı, mütevazılığı, sevgisi ve hoşgörüsüyle maruf olan Yozgat’ın daha fazla hizmete ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bu amaç doğrultusunda çaba sarf etmenin kendisi için büyük bir şeref olacağını belirtti.

Hemşehrilerinin dertlerini derdi bildiğini ve elimden geleni yapmaya çalıştığını dile getiren Demirer, kendisini yeniden seçmeleri halinde yine halkının hizmetinde olacağını vurgulayarak, milletimizin hizmeti en güzel şartlarda yaşamayı, huzuru, mutluluğu ve umudu fazlasıyla hak ettiğine dikkat çekti.

Son olarak, Demirer duamızın millete umut olma yolunda Cenabı Hakk’ın bizlere güç ve kuvvet vermesi olduğunu ifade ederek, güzellik, hayır ve İYİ’lik yolunda gayretin kendilerinden, tevfikin ise Allah’tan olduğunu sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji