YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %-0,06
  • BIST
    %1,62
Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı, Yerköy’de konferans verdi

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı, Yerköy’de konferans verdi

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı, Yerköy ilçemizde, “Sultan 2.Abdulhamit ve Değişmeyen Senaryo” konulu konferans düzenledi.

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen programa AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, İl Genel Meclis Üyesi Aziz Başak, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans veren Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı, 2. Abdülhamid’in 33 yıllık saltanatı içinde gün geçtikçe küçülen sınırları elinde tuttuğunu ve Osmanlı’nın etkisini hem ulusal hem de uluslararası manevralarla korumayı başardığını belirtti.

Anaplı, 2. Abdülhamid’in, bir sanatkâr olduğunu ve güçlü bir sanat geleneğine sahip olan milletin kurduğu renk armonileri ve kompozisyonların hatırlanması ve onları gelişen zamanın içinden yeniden yorumlanması maksadıyla okullar açtığını, sanat eserlerinin sergilenmesi için bizzat görevlendirdiği mimarlarla mekanlar vücuda giriştirdiğini söyledi.

Konferans sonrasında AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli,  Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’ya günün anlam ve önemine binayen plaket takdim etti.

akparti1 akparti2 akparti3

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji