YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Tecimer: “Asayiş ve güvenlik için gece gündüz çalışıyoruz”

Tecimer: “Asayiş ve güvenlik için gece gündüz çalışıyoruz”

Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, il genelinde asayiş ve huzur ortamının devamı için gece gündüz saha da çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette konuşan Tecimer, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Tecimer, göreve başlamasının ardından geçen 3 aylık süreci değerlendirirken, özellikle asayiş uygulamalarına vurgu yaptı. İl genelinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 929 ekibin ve 2.569 personelin katılımıyla önemli başarılar elde edildiğini belirten Tecimer,” Bu kapsamda 311 sabit nokta ve 332 uygulama noktasında toplamda 20.142 şahıs sorgulandı. Aramalarda 6 kişi yakalanırken, 7 şahsa toplamda 23.210 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 10.683 araç sorgulandı ve 1 aranan araç ele geçirildi.”dedi.
Şok uygulamalara da değinen Tecimer, “Çalışmalarda 3.657 personelin katılımıyla 33.524 şahıs sorgulanarak araması bulunan 15 şahıs yakalandı. 5.234 TL idari para cezası uygulanırken, 8.756 araç sorgulandı ve 566 araç trafikten men edildi.” diye konuştu.
Tecimer, İl genelinde yapılan özel denetimlere de dikkat çekerek, “Trafik ekiplerimiz 11.276 araç kontrol etti ve 39.630.690 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca trafik eğitimlerimizde devam ediyor. Bu kapsamda Trafik Eğitim Parkında 469 öğrenciye, okullarda ise 1.483 öğrenciye eğitim verildi.”dedi.
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nün Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü’nün operasyonlarını detaylı bir şekilde açıklayan Tecimer, yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan çok sayıda kişiye işlem yapıldığını ve önemli miktarda kaçak malzeme ele geçirildiğini belirtti.
İl Emniyet Müdürü Tecimer, güvenlik ve asayişin sağlanması adına gece gündüz demeden yoğun bir çaba sarf edildiğini, toplum destekli polislik faaliyetleriyle vatandaşlarla etkileşimin arttığını ve güvenlik tedbirlerinin bu şekilde daha etkin hale geldiğini vurguladı. Tecimer, buna yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.
İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer’e, Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Başkanı ve Yozgat Gazetesi sahibi Osman Hakan Kiracı, Yönetim Kurulu üyesi Gazetemiz sahiplerinden Ferhat Özer, Anadolu Ajansı (A.A) Yozgat Temsilcisi Ömer Ertuğrul, İhlas Haber Ajansı (İHA) Yozgat Temsilcisi Bahadır Gökgül ve ayrıca ANKA Ajansı Yozgat Temsilcisi Seyfi Çelikkaya ve Demir Ören Haber Ajansı (DHA) Yozgat Temsilcisi Harun Gökçeoğlu, teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji