YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
TEHECCÜT KILIP, SAHUR YAPTILAR

TEHECCÜT KILIP, SAHUR YAPTILAR

“Koşarak camiye giden çocukları olan bir milleti ancak inancından vazgeçirirsek yok ederiz!” diyen ve 5. kol faaliyetlerini yürüten zihniyetin emellerine ulaşamayacaklarını bir kez daha evlad-ı İyallerimiz göstermiş oldular.

Amacımız rıza-yı ilahi’dir. Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi ile Namık Kemal Ortaokulunda Ramazan ayı dop dolu yaşanıyor.
Gecenin en güzel anında gönüllü olarak camiye koşarak gelen çocuklar camii de nafile ibadetlerin en faziletlisi olan, nefse en ağır gelen teheccüt namazlarını kıldılar. Ellerini semaya açıp en samimi şekilde vatanımız, milletimiz, sağlık ve selametimiz için El-Mucib ismi hürmetine Allah’a niyazda bulundular.Sonra “Lailahe illallâh” zikrini sesli bir şekilde birlikte okuyarak kalplerini imanla doldurdular.
Teheccüt Namazının Fazileti ve öneminden bahsedilerek önemi anlatılmaya çalışıldı.
Daha sonra hem ilçe esnafımız hem de velimiz olan değerli büyüğümüz, öğrencilerimize ne istediyseler onları tedarik ederek Gençlik Merkezinde sahur yaptırarak masrafları karşıladı. Bu hizmetin yapılmasına vesile oldular.
Diyanet Gençlik Merkezi sorumlusu Din Hizmetleri Uzmanı Gökhan Gökçe hocamızda bütün hazırlıkları sabaha kadar uyumayarak bu amellerin yapılmasına vesile oldu.
Sahur hep birlikte yapıldıktan sonra dualar edildi.
Sonra sabah namazı cemaatle kılınarak gece en güzel şekilde tamamlandı. Çocukların hatıralarında güzel bir anı olarak kalacak. Ve ilerde hayatlarına olumlu yönde etki edecektir. İnşallah.
Desteklerinden dolayı Akdağmadeni İlçe Müftülüğü’ne, teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji