YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Tekvandocu Biçer, Yozgat’ı gururlandırdı

Tekvandocu Biçer, Yozgat’ı gururlandırdı

08-14 Şubat Tarihleri arasında Antalya’ da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonasında Enbiya Taha Biçer birinci olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırdı.

Babası Ahmet Remzi Biçer gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Enbiya’nın ülkemize kazandırdığı bu altın madalyanın kendilerini çok sevindirdiğini, Yozgat’ın ve Sorgun’un gurur olduğunu belirtti.

Enbiya’dan böyle bir başarı beklediklerini dile getiren Biçer “Oğlum Sorgun Belediyespor Tekvando kulübünde yetişti. Ankara Gazi Ünüversitesi Beden Eğitimi Bölümünü kazanınca İller Bankası’na transfer oldu. Ardından da bu yıl İstanbul Büyükşehir Kulübüne geçti. Gerek Sorgun Belediyesi, gerekse diğer kulüplerdeki hocaları Enbiya’dan böyle bir başarı bekliyorlardı. Şimdiye kadar Türkiye ve uluslar arası yarışmalarda bir çok ikincilik ve üçüncülük kazanarak her türlü madalyayı almıştı. Bir tek altın madalyası eksikti. Onu da bu şampiyonada kazanarak bizleri ve ülkemizi gururlandırdı. Ben hocalarını ve oğlumu tebrik ediyorum” dedi.

Biçer, Enbiya’nın yarın Sorgun’a geleceğini ve bir iki gün kalıp tekrar Ankara’ya döneceğini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji