YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Tıp Fakültesi öğrencilerine özel online okuma, çalışma ve dinlenme alanı açıldı!

Tıp Fakültesi öğrencilerine özel online okuma, çalışma ve dinlenme alanı açıldı!

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri İçin Okuma, Çalışma ve Dinlenme Alanı Oluşturdu.

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi, öğrencilerin eğitim ve öğretimlerinde faydalanabilecekleri bir okuma, çalışma ve dinlenme alanı açtı.

80 öğrenci kapasiteli olan bu alanın açılışına Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Fatih Erkoç, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Şenaylı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Karadağ, yaptığı konuşmada, en önemli misyonlarının geleceğin donanımlı hekimlerini yetiştirmek olduğunu ve fiziki ortamın eğitimin kalitesi için önemli bir unsur olduğunu vurguladı. Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin her alanda önemli başarılara imza attığını belirten Karadağ, Tıpta Uzmanlık Sınavında mezun öğrencilerinin önemli bir başarı gösterdiğini söyledi.

Fakültenin insan gücü eksiği olmasına rağmen büyük bir gayret ve çaba ile hastane süreçlerinde çalıştığını ifade eden Karadağ, eğitim süreçlerinde ise geleceğin hekim ve uzmanlarını en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Tıp Fakültesinde daha önce kantin olarak kullanılan alanın, öğrenciler için daha kullanışlı bir yaşam alanı haline getirilmesi amacıyla okuma, çalışma ve dinlenme salonu olarak yenilendiği belirtildi.

Bu yeni alan, öğrencilerin derslerine çalışmalarına imkan sağlayacak şekilde tasarlandı ve kütüphane özelliği de taşıyor. Rektör Karadağ, mekanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji