YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
TKDK Yozgat’ta 867 Projeye 541 Milyon TL Hibe Desteği Sağladı

TKDK Yozgat’ta 867 Projeye 541 Milyon TL Hibe Desteği Sağladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker’i makamında kabul etti.

Kabulde, TKDK tarafından Yozgat’ta desteklenen işletmeler ve verilen hibeler hakkında bilgi sunumu yapan Türker, süt, kırmızı et ve kanatlı yatırımları, et-süt işleme ve pazarlama yatırımları, meyve-sebze depolama ve paketleme, su ürünleri, arıcılık, tıbbi-aromatik bitkiler, seracılık, yerel ürünler, zanaatkarlık, kırsal turizm, yenilebilir enerji gibi alanlarda 867 projeye 541,30 Milyon TL hibe sağlandığını, bu hibenin ise 430,20 Milyon Lirasının proje sahiplerine ödendiğini, 111,10 Milyon Lirasının ise ödeneceğini belirtti.

Sunumda, süt, kırmızı et ve kanatlı yatırımları, et-süt işleme ve pazarlama yatırımları, meyve-sebze depolama ve paketleme, su ürünleri, arıcılık, tıbbi-aromatik bitkiler, seracılık, yerel ürünler, zanaatkarlık, kırsal turizm, yenilebilir enerji gibi alanlarda 867 projeye 541,30 milyon lira hibe sağlandığı belirtildi. Bu hibenin 430,20 milyon lirası proje sahiplerine ödendi, 111,10 milyon lirasının ise ödeneceği ifade edildi.

Sunumda, IPARD hibelerinde kadın ve gençlere her zaman pozitif ayrımcılık yapıldığı da vurgulandı.

Vali Mehmet Ali Özkan, toplantıda yaptığı konuşmada, TKDK’nın ilimize ve yatırımcılarımıza sağladığı destek ve hibelerden dolayı Türker’e teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji